Accommodatie

Bedlinnen

Bij aankomst zijn alle bedden opgemaakt en deze worden na ca. 8 dagen verschoond. Wilt u daarnaast nog extra linnengoed, dan kan dat tegen betaling van ANG 7,50 per bedlinnenpakket. Deze kosten dient u ter plaatse af te rekenen met de beheerder, voor uw vertrek.

Beheer

De villa wordt beheerd door Doeneska Paulina. Houd u er rekening mee dat de villa regelmatig schoongemaakt worden, de tuin en het zwembad worden onderhouden en er soms acute reparaties moeten plaatsvinden.

Hierdoor zal er soms personeel namens Villa Carlos de woning moeten kunnen betreden. Dit doen wij uiteraard in overleg met u, zodat u van tevoren weet wanneer u dit mag verwachten.

Wij vragen om uw begrip hiervoor. In verreweg de meeste gevallen hoeft u daar niet voor thuis te blijven.

Gebreken of schade aan de villa

Een ongeluk zit in een klein hoekje. Ondanks dat wij ervan uit gaan dat u de villa netjes bewoont, kan er iets stuk gaan. Om ervoor te zorgen dat de volgende huurder hier geen last van ondervindt, willen wij u verzoeken dergelijke zaken direct bij de beheerder te melden.

Indien de schade door uw toedoen is veroorzaakt, brengen wij de reparatie/vervangingskosten in rekening. Tijdig (d.w.z. ter plaatse: aan de beheerder of uiterlijk binnen 7 dagen na uw terugkomst in Nederland: aan de verhuurder) gemelde schades van in totaal (per verblijf) minder dan € 25,- berekenen wij niet door. Niet (tijdig) gemelde schades worden volledig doorbelast.

Gebruik van airconditioning en water

Wij willen u dringend verzoeken de airconditioning alleen te gebruiken indien nodig; dus niet overdag in de slaapkamers, als de ramen open staan of als u niet thuis bent. Onnodig gebruik van airconditioning is de grootste oorzaak van een hoog stroomverbruik en mogelijke bijbetalingen boven het verbruik dat inclusief is.
Water is duur op Curaçao (ca. € 9,- per m³) omdat al het water uit zeewater gewonnen moet worden. Het gebruik van water is weliswaar inclusief maar wij willen u verzoeken spaarzaam te zijn met het gebruik van water

Handdoeken

U ontvangt per persoon per week: strandlakens, badlakens, handdoeken en washandjes. Deze worden na ca. 8 dagen verschoond. Wilt u tussentijds extra handdoeken, dan kan dat tegen betaling van ANG 15,- per handdoekenpakket. Deze kosten dient u ter plaatse af te rekenen met de beheerder, voor uw vertrek.

Kinderen

Kinderen die in een kinderbedje/campingbedje (60 x 120 cm) slapen op een van de geboekte kamers, logeren gratis. Natuurlijk wordt er voor het kind linnengoed en handdoeken ter beschikking gesteld.

Roken

Op Curaçao leeft u buiten. Daar kunt u natuurlijk uw geliefde rokertje opsteken, maar wij willen u, mede ten behoeve van vele medehuurders, dringend verzoeken in de villa !! niet !! te roken. Eventuele extra schoonmaakkosten zijn dan voor uw rekening.

Verlies en diefstal

Verhuurder is niet verantwoordelijk voor verlies en diefstal van persoonlijke bezittingen van de huurders.